Udgivet i Skriv en kommentar

De vil jo gerne have den sjoveste hilsen fra dig…

Forestil dig, at du skal give en gave, der skal glæde modtageren og vise at du sætter pris på vedkommende. Du vil gerne give udtryk for det, du holder mest af hos personen eller understrege hvad det er, der kendetegner vedkommende mest; interesser, hobbies, job m.m.
Her vil du sikkert gerne give med personlighed og anerkendelse. Og til en festlig lejlighed er det aldrig af vejen, hvis du samtidig kan fremkalde lidt ekstra smil, grin og fnis, som når den skønneste festsang kaster nyt lys over minderne eller talen får forgangne tider til igen at blive nærværende.

Er du genert, er det svært at finde ord eller mangler du bare tid til at få sammensat de mange ting du gerne vil udtrykke?

Jeg kan hjælpe dig med et helt specielt udtryk

Er det svært selv at finde på noget? Har du nogle idéer, men er det ikke helt så let at udvikle dem til store ord i en tale eller til sang, så kan jeg hjælpe dig!

For ved du hvad? – jeg har masser af idéer, når jeg får lov til at lege lidt med nogle stikord og udforme dem som en “fortællende figur” med sjove detaljer. Din modtager vil, ikke alene blive i godt humør, men også blive taknemmelig over at du viser, hvad du sætter pris på hos ham eller hende. Du vil blive husket lige så meget for denne opmærksomhed som for en sang eller en tale. Alle kan finde fornøjelse ved at udforske og betragte figuren, uanset hvad de kender modtageren for. Og figuren kan jo også blive et visuelt supplement til en sang eller en tale..

Så er der jo altid noget at snakke om

Vi kender det jo godt; vi sidder til bords med nogen vi ikke rigtig kender! Først snakker vi om hvordan festens midtpunkt og øvrige gæster kender hinanden. Derefter mangler vi måske stadig nogle flere muntre emner for at tage stemningen til nye højder. Så er det at en tur forbi gavebordet med den lille figur, få snakken i gang om, hvad det nu menes med den ene eller den anden lille detalje denne dame udtrykker.

Du behøver ikke pakke dine bedste meninger ind!

De bedste anerkendelser skal selvfølgelig ikke pakkes ind!! De bør være uden omsvøb eller gavepapir. De skal fremstå helt klart med det budskab de bringer.

Så derfor leveres figurerne i en indpakning, som kun er midlertidig, for at beskytte dem optimalt under forsendelsen. Men på gavebordet bør den stå ren og klar som den er tiltænkt modtageren. Det er på den måde figuren giver hovedpersonen og også dig, den bedste opmærksomhed.

Men skal den pakkes ind som en surprise f.eks i forbindelse med en tale, har jeg også løsningen på dette! Fotos og video kommer snarest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.