Udgivet i Skriv en kommentar

Der kom en mail med RESPEKT!

Der kom en mail og det gør der da tit og som oftest med gode og sjove nyheder! Nogle gange kommer der nogle, man bliver ekstra glad for og sådan én skal du få lov at læse her:

Jeg kom tilfældigt forbi et udstillingsmontre på Ringe Bibliotek, og jeg blev helt solgt. I montren stod nogle meget skønne damer med paraplyer i forskellige sammenhænge. De gik lige i hjertet på mig, og jeg vidste, at sådan en måtte jeg eje.

Jeg kontaktede kunstneren Birgitte Busk (https://paraplykunsten.dk/), og det viste sig helt utroligt, at Birgitte netop var i fuld gang med en ny dame, som passede helt perfekt på det, som jeg gerne ville have. ”Fru Entimre” var i støbeskeen, og da hun blev færdig, var hun lige alt det, som jeg gerne ville have: En dame med fart over feltet, – med attachetasken, indkøbsposen og dametasken over armen. Hun har fået hæderspladsen i vindueskarmen på mit kontor. Her står hun og minder mig om mig selv og, at der nok skal være fart over feltet i arbejdslivet, men også tid til hygge og glæde i privatlivet. Birgitte er mega dygtig og dedikeret, og så er man ikke i tvivl om den indre passion, hun lægger i sine værker. Jeg kan kun sige: RESPEKT!

Rikke Bech Skougaard, Hybjerghus Optimering

Tusinde tak, Rikke! Så er det nemlig endnu sjovere og mere spændende at arbejde med det man brænder for.


Skulle du også have idéer eller ønsker til en figur til dig selv eller som gave, så tøv ikke! Skriv til mig på siden KONTAKT
Du kan læse mere i indlægget: https://paraplykunsten.dk/de-vil-jo-gerne-have-den-sjoveste-hilsen-fra-dig/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.