Udgivet i Skriv en kommentar

Det kedeligste indlæg

”For hvorfor skrive alle disse indlæg, når ingen er inviteret til at læse med?”

Spørger du mig? Ja, så er svaret, at jeg ikke kunne blive nusset færdig og tænkte, at så skulle jeg lige have noget mere med, noget skulle redigeres og så var der lige dén der eller de stavefejl…
Nu taler jeg lige til mig selv, du kan ”lytte” med eller springe de næste par linjer over:

 ”Birgitte, altså!! Det var jo netop derfor, du ville lave denne blog; for at lade det umiddelbare komme frem og smide kritikken langt væk!!!”

Inspiration og den slags

Ok, indrømmet! Det er slet ikke så let at folde sig ud uden lige at stoppe op og vurdere udfaldet eller ”udfoldet”, som det jo passende kunne hedde.
Men jeg stopper da bestemt heller ikke her. Jeg har meget mere kreativt tankerod på loftet, som skal pakkes ud, sorteres og deles, så jeg tænker du nok skal finde et eller andet her, nu og i fremtiden, der kan inspirere, provokere, interessere eller blot appellere til et lille smil, lidt kløen i nakken samt stille eftertænksomhed. (Lang sætning og sjov at skrive)

Om at skrive kommentarer og  indlæg

Jeg håber, du som læser eller følger vil være frisk på at kommentere både bagud og forlæns når du bladrer i mine indlæg og skulle du nu tænke:
”Det kan jeg sgu da gøre bedre!”, så vil jeg da bestemt gerne høre mere fra dig. Så skriver du da bare lige til mig under ”Kontakt” (link), så kan du måske få lov til at skrive et længere indlæg end blot en kommentar… som jeg så også må kommentere på.
Det kan da kun blive sjovt! Læs om kommentar-regler!

Du behøver ikke skrive om paraplyer. Paraplyerne er bare den ”form” jeg bruger til at udvikle nogle kreative oversprings-og afslapningshandlinger. Det kan du læse mere om i afsnittet Om i Om & Om

Måske er din “form” noget helt andet! Måske skriver du små noveller om forstenede grydeskeer, fotograferer gule gummibånd, komponerer musik for underjordiske dyr, whatever! Et eller andet skabende, som giver dig energi eller får dig til at slappe af, som andre kan blive inspireret af.

Vær med, kommentér og fortæl!

Nu er det nu 
 Hvad kunne man eventuelt illustrere dette indlæg med, for at det blev:
Slet ikke det kedeligste indlæg? Og mangler du lidt inspiration, så check lige min lille video “Lovely?”

Birgitte

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.