Udgivet i Skriv en kommentar

Happy New Year

Nytår 2018, på vej mod 2019


Jeg har spist min forret: røget fisk med brød og grønt stænket med citrus. Jeg har spist min hovedret: oksekød med fransk sauce og pommes-et-eller-andet og derefter mæskede jeg mig med min dessert: is med et stort glas portvin til.
Vi drak den gode champagne under dronningens nytårstale og gemte

den endnu bedre som supplement til kransekagen kl 00.00.
Vi sang med på “Vær velkommen, Herrens år” og drak derefter resten af den gode vin fra middagen og kylede lige et par G&T ned oveni, inden vi opdagede at vi rent faktisk også havde en del konfetti mellem tænderne og indåndet pænt mange forskellige svovlholdige urenheder under vores måbende fascination af et kulørt og ukontrolleret skyderi op i himlen.

Ingen af os er rygere og derfor cirkulerede der intet fad med cerutter og cigaretter.
Og hvis du tror, at jeg nu vil komme ind på Co2-udslip og klima, at antallet af rygere er stigende og at det er diskriminerende, at det ikke er velkommen til “Fruens år”, tager du fejl! Jeg har heller ikke noget andet politisk budskab eller kommentarer til dronningens nytårstale eller til Løkkes af samme slags.

Jeg tænker bare, hvorfor døjer jeg sådan med sure opstød nytårsnat?


‘Happy New Year*
Idé og udførelse Birgitte Busk 2018
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.