privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger Paraplykunsten.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies under indstillinger i din browser. Hvis du sletter eller blokerer kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Vimeo, YouTube viser videoer via link/kode til deres egne websites
  • Akismet Anti-Spam, Jetpack, WP-security overvåger spam og sikkerhed
  • Mailchimp opbevarer oplysninger til brug ved udsendelse af Nyhedsbreve
  • WooCommerce er vores shopsystem, som hjælper med at huske hvad du har lagt i kurven og føre handelen videre til Paypal
  • Paypal er en betalingsformidler som opbevarer oplysninger om betalingsinfo ved køb af varer
  • Contact Form 7 opsamler de informationer, som du indtaster når du sender mig en besked via Kontakt-siden.
  • Gravatar, en Gravatar er et billede, der følger dig fra side til side, og vises ved siden af dit navn, når du gør ting, som at kommentere eller oprette indlæg på en blog. Avatarer hjælper med at identificere dine indlæg på blogs og i fora. Hvis ikke du er tilmeldt servicen, bliver der kun vist et tomt felt.

Personoplysninger generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores Paraplykunsten.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kommenterer, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb og tilmelding til nyhedsbreve.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer ved et eventuelt køb, disse formidles kun via Paypal og dit betalingskort til din egen bank.

Ved køb opbevarer vi de naven, adresser og emailadresser som du selv har oplyst. Fakturaer med disse oplysninger opbevares i 5 år, hvilket er lovpligtigt .

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Hvis du oplyser en andens navn og leveringsadresse, end din egen, (i forbindelse med gave) opbevares denne i forsendelsesperioden + 14 dage.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Dette gælder dog ikke oplysninger jeg er forpligtet til at gemme af lovmæssige, sikkerhedsmæssige eller administrative grunde. Henvendelse herom kan ske til undertegnede, Birgitte Busk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Paraplykunsten
v/Birgitte Busk  
Gl.Nyborgvej 75
5772 Kværndrup  

CVR-nummer: 27874673

birgitte@paraplykunsten.dk