om at skrive kommentarer…

Jeg er ikke så sart og jeg er vild med kreativt sprogbrug.

Det er dog min blog og jeg vil vurdere, om der er nogen der overskrider mine grænser, for hvad man kan tillade sig at skrive til andre. Jeg tager gerne debatten om sprogbrug op udenfor denne blog, hvis nogen har problemer eller føler sig stødte.

Jeg har ikke lavet de store restriktioner, hvor man kan blokere forskelligt sprogbrug via WordPress, men jeg vil benytte mig af det, hvis jeg skønner det nødvendigt. Jeg har dog den bøn, at du skal holde dine kommentarer korte. Hvis du har en masse ord og meninger på hjerte, skal du kontakte mig, så kan du eventuelt få plads til et længere indlæg.

Det hører med til at være et kommunikerende menneske, at man udviser respekt for hinandens forskelligheder. Det betyder ikke, at vi ikke må være uenige; en god debat er altid inspirerende og udviklende.

Så slemt er det vel ikke??

Nu tænker du sikkert: ” Argh…hvor slemt kan det lige være på en blog med den mere muntre side af livet”?
Jeg må desværre erkende, at det sker at brugere (på andre sete sites) bevæger sig fra madopskrifter via kønsroller til koblingspunktet, hvor flere begynder at love hinanden øretæver!

I al fordragelighed og kønnenes indbyrdes forståelse; lad os ha´ det sjovt med det gode sprog!

Birgitte